Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yardım TIR’ını Başkan Soner Çetin uğurladı

Yardım TIR’ını Başkan Soner Çetin uğurladı

Yardım TIR’ını Başkan Soner Çetin uğurladı

Yardim TIR’ini Baskan Soner Çetin ugurladi

Elazig’in Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklügündeki depremin ardindan Çukurova Belediyesi’nin açtigi kampanyada toplanan giysi, kuru gida, temizlik malzemelerini tasiyan TIR Baskan Soner Çetin tarafindan ugurlandi. Baskan Soner Çetin, halkimizin zor zamanlarda yardimlasmayi en düzeyde basardigini belirterek, herkese tesekkür etti.

Çukurova Belediyesi’nin depremzedeler için baslattigi kampanyada topladigi malzemelerin bulundugu TIR, Baskan Soner Çetin tarafindan deprem bölgesine ugurlandi.

Çukurova Belediyesi’nin baslattigi, sosyal medya grubu Adana Çevirme Radar’in destekledigi kampanyada depremzedelerin öncelikli ihtiyaci olan battaniye, giysi, isitici, temizlik maddeleri ve kuru gida malzemeleri 2 gün boyunca Çukurova Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü görevlileri tarafindan tasnif edilerek kolilendi. TIR’a yüklenen malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere deprem bölgesine gönderildi.

Vatandaslara duyarliliklarindan dolayi tesekkür eden Baskan Soner Çetin, “Tüm kurumlar ve belediyeler gibi Çukurova Belediyesi de depremzedelere destek olmak amaciyla elinden geleni yapti. Ben herkese tesekkür ediyorum. Milletimiz zor zamanlarda dayanisma ruhunu üst düzeye çikariyor ve birbirine destek oluyor. TIR’i yükledik ama görüyorsunuz halen vatandaslarimiz malzeme getirmeye devam ediyorlar. Gerekirse ikinci TIR’i da yola çikaracagiz” dedi.

Baskan Soner Çetin, bölgede incelemelerde bulunan milletvekilleri ile sürekli irtibatta olduklarini, insanlarin ne tür ihtiyaçlari oldugunu bildiklerini ve malzemeleri buna göre belirlediklerini kaydederek, “TIR’da malzemeleri yetkililere teslim etmesi için 2 arkadasimizi görevlendirdik. Insallah görevlerini yapip, sag salim geri dönecekler. Yasanan afetten dolayi büyük üzüntü duyduk. Hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifalar diliyorum. Türkiye’ye geçmis olsun” seklinde konustu.

TIR yüklenirken hala yardim malzemesi getiren vatandaslarla sohbet eden Baskan Soner Çetin, insanlik draminin yasandigi Suriye’nin Idlib kentine de yardimda bulunacaklarini ifade etti.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli